Noor Azam's FotoPage

By: azam zaki

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Jun-2016 12:15 Email | Share | | Bookmark
Perkhidmatan Renew roadtax dan insuran kenderaan online


Kami memudahkah proses renewal anda

tidak perlu geran , tidak perlu covernote insuran

kami hanya perlukan IC dan no plet kenderaan

whatapps RFQ ke 0169888472

http://www.insuranskereta.my


Wednesday, 27-Apr-2016 14:52 Email | Share | | Bookmark
Perkhidmatan Renew Roadtax online tak perlu geran

Perkhidmatan Renew Roadtax online tak perlu geran

Express delivery roadtax ke alamat anda

Renew sebelum pukul 2.00 petang, roadtax akan dihantar pada hari yang sama

Kami terima semua kenderaan persendirian dan komersial

Tiada loading dijamin ( penambahan premium)

Murah dan jimat wang

whatapps : 012-3287042
website: http://www.insuranskereta.my
Facebook: http://facebook.com/insuranskereta.my


Monday, 19-May-2014 13:35 Email | Share | | Bookmark
Examo CKM 500 ubat minda


Assalamualaikum semua , post kali ni sis nak promote

Examo CKM 500 ubat minda.

Kadang kadang kita risau bila kita tengok anak kita pelupa , susah

nak absorb apa yang cikgu ajar.

Budak budak ni jadi pressure bila tak dapat tangkap

apa yang cikgu ajar dekat sekolah lepas tu kena

plak pergi tuition lagi dia stress sebab tak paham mata pelajaran yang

diajar.

Examo CKM 500 ubat minda ni sangat bagus untuk

meransang otak anak anak supaya lebih cerdas

menguatkan ingatan , menambah tenaga mental.

Bila otak dia cerdas dia dapat paham dan bila dia paham

rajin tu akan datang sendiri sebab dia seronok blajar.

bila dah rajin insyaAllah cemerlang la jawapannya.

Khasiat Examo CKM 500 ubat minda

1) Mencerdaskan akal
EXAMO CKM 500 mampu mencerdaskan otak kerana is membantu menyuburkan dendron dan dendrit. Dendron berfungsi mengumpul maklumat dalam otak menerusi sentuhan sinaps. Semakin subur pertumbuhan dendron dan dendrit maka lebih banyak maklumat yang dapat disimpan oleh otak. Sentuhan antara sinaps (sinaps aksosomatik dan aksodendritik) membentuk laluan neural (neural pathway) untuk membawa maklumat yang dikehendaki. Satu neuron mungkin mempunyai 1,000 hingga 10,000 sinaps. Menurut Prof. Pyotr Kuzmich Anokhin, pakar bedah saraf bangsa Rusia mendapati neuron otak orang cerdik berkeadaan lebih subur jika dibandingkan dengan orang bodoh.

2) Menguatkan ingatan
Lemah daya ingatan ataupun lemah daya untuk mengingat membawa kepada masalah lupa. Kelemahan daya dan tenaga boleh dikuatkan kajian yang telah dilakukan oleh Dr. Shuessler menunjukkan enam jenis garam tisu biokimia yang diperlukan oleh otak sebagai makanan. Tetapi berdasarkan analisis Prof. Dr. Azizan Hj Ismail, tiga garam tisu biokimia memadai iaitu Kalsium Fosfat, Kalium Fosfat dan Magnesium Fosfat. Rumusan istimewa ketiga-tiga garam tisu ini terdapat di dalam EXAMO CKM 500.

3) Menambah Tenaga Mental
Tenaga mental adalah dalam bentuk tenaga elektrik. Jika berlaku kekurangan tenaga elektrik, is boleh dijanakan kembali daripada tindak balas kimia, sama seperti "rechargeable battery". Tenaga kimia yang terhasil dan tindak balas ini boleh diubah menjadi tenaga elektrik. Proses yang berlaku dalam otak yang melibatkan fenomena ini dikenali sebagai proses elektrokimia. Dr. David Samuels dari Institut Weismann, menganggarkan pada setiap saat otak melakukan antara 100,000 hingga 1,000,000 proses elektrokimia. Proses ini tidak mungkin berlaku tanpa bahan kimia tertentu seperti Kalsium, Kalium, Magnesium dan Fosforus. EXAMO CKM 500 mempunyai ciri-ciri keperluan proses elektrokimia.

4) Mendatangkan ketenangan
Bagi mereka yang menduduki mana-mana peperiksaan atau ujian memang berperasaan tidak tenang. Biarpun membaca nota dan buku, namun orang yang tidak tenang tidak dapat mengingati pelajaran malah wujud perasaan lain seperti resah gelisah sehingga menimbulkan rasa takut dan hilang keyakinan diri. EXAMO CKM 500 dapat mengurangkan serangan panik menghadapi peperiksaan, mengembalikan ketenangan dan menimbulkan kerajinan untuk belajar.

Harga RM 56 ( Runcit)

Promosi

RM 53

http://aamirahbeauty.blogspot.com

untuk tempahan sila whatapps ke 013 2001188

nama produk
kuantiti
Alamat

harga berserta penghantaran dan akaun bank akan di reply serta merta

setelah bankin , whatapps atau email gambar slip pembayaran.

tracking number akan dihantar dalam masa 24 jam.

kami mempunyai kedai di bandar melaka , semua produk kami dijamin halal dan original.


Monday, 19-May-2014 13:25 Email | Share | | Bookmark
Set Pencerahan Tia Amelia tanpa pengelupasan

 
Assalamualaikum adik dan sis.

kalau you all nak tahu set ni bagus sangat untuk kulit.

Selalu kalau krim cerah ni kulit akan mengelupas baru nanti

kuar putihnye kan.

Tapi set Tia Amelia ni , tade ngelupas dia kerja cukup

lembut dengan kulit.

Bukan sahaja kulit cerah kalau kita keluar dia juga blok sinaran uv

so tade le nanti sunburn balik ye tak.

Khasiatnye set Tia Amelia ni

Bertindak mencerahkan wajah, menghlilangkan jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam dan parut di muka tanpa pengelupasan. Juga memberi perlindungan dari sinar uv (matahari) di siang hari.

Set Pencerahan Tia Amelia mengandungi:

a) 2 Ketul sabun pembersih muka,
b) krim pemutih (5g)
c) Krim Kunyit (5g)
d) Sunblock / Foudation (5g)

untuk tempahan sila whatapps ke 013 2001188

nama produk
kuantiti
Alamat

harga berserta penghantaran dan akaun bank akan di reply serta merta

setelah bankin , whatapps atau email gambar slip pembayaran.

tracking number akan dihantar dalam masa 24 jam.

kami mempunyai kedai di bandar melaka , semua produk kami dijamin halal dan original.

http://aamirahbeauty.blogspot.com


RM 100 ( Harga Runcit)

Harga promosi hanya

RM 96

nak harga borong beli minimum 6 pieces

untuk tempahan sila whatapps ke 013 2001188

nama produk
kuantiti
Alamat

harga berserta penghantaran dan akaun bank akan di reply serta merta

setelah bankin , whatapps atau email gambar slip pembayaran.

tracking number akan dihantar dalam masa 24 jam.

kami mempunyai kedai di bandar melaka , semua produk kami dijamin halal dan original.


Monday, 19-May-2014 13:14 Email | Share | | Bookmark
Jus Arjuna Maxx D’HERBS mantapkan hubungan intim suami isteri

 
Jus Arjuna Max D'Herbs memang sesuai kalau nak dihadiahkan pada suami. Kalau Cik suami nak hadiahkan pada diri sendiri pon boleh.Al maklumlah bila dah lama kahwin kadang2 hubungan intim suami isteri ni kadang2 dingin kalah aircond. kalau nak kasi panaskan mari bagi laki telan Jus Arjuna Max D'Herbs. Kandungannya semua bahan semula jadi memang direka khas untuk menambah tenaga lelaki.

mari kita cerita tentang khasiat Jus Arjuna Max D'Herbs

· Mengekalkan khasiatnya sebagai makananan tambahan untuk lelaki

· Meningkatkan stamina dan metabolisma badan.

· Melancarkan peredaran darah dan menguatkan sistem imun badan.

· Meningkatkan tenaga batin dan nafsu syahwat.

· Menyembuhkan mati pucuk dan menstabilkan hormon lelaki.

kalau nak rasa kembali malam pertama ataupun bakal nak hadap malam pertama.

sila suruh hubby atau bakal hubby minum

Jus Arjuna Max D'Herbs.

Amaran

Jus Arjuna Max D'Herbs hanya untuk pasangan suami isteri sahaja ye.

Testimonial yang kami dapat dari customer memang mengancam.

ada yang sampai weekend takmau keluar rumah.

makin bertambah le warga negara Malaysia yer.

HARGA

RM 39.90 ( Harga Runcit)

kasi potong sket

sekarang

RM 35 sahaja

http://aamirahbeauty.blogspot.com


untuk tempahan sila whatapps ke 013 2001188

nama produk
kuantiti
Alamat

harga berserta penghantaran dan akaun bank akan di reply serta merta

setelah bankin , whatapps atau email gambar slip pembayaran.

tracking number akan dihantar dalam masa 24 jam.

kami mempunyai kedai di bandar melaka , semua produk kami dijamin halal dan original.




[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net